Waarom bestaat er pijn
en moeten er mensen lijden
Hoe kan dat nou zo zijn,
kunnen we het niet vermijden?
Waarom leven er mensen
die stilletjes in een hoek zitten te beven
Die maar 1 ding wensen
namelijk een normaal leven
Wat wordt er van deze wereld iets vreselijks
gemaakt,
Want al die pijn en verdriet,
is iets wat mij diep raakt.