Ik schrijf je mijn hart, mijn ziel,
mijn toppen en dalen
laat gedachten en herinneringen
over het frĂȘle papier dwalen
Over liefde nooit gekend
en landen nooit bezocht
avonturen nooit beleefd
de hartstocht afgekocht
Zo schrijf ik je jaar in, jaar uit
mijn roerselen en spinsels
bundels hartenkreten, zielenpijn
ze zullen jou nooit bereiken
briefgeheim...