Verlopend van rood naar violet stralen regenbogen mij tegemoet
Overal kom ik ze tegen
Is dit wat jij met me doet?
Mijn voeten in rode laarzen zoeken standvastigheid op de herfstige aarde
Oranje levenslust ontspringt aan de bron
Sommigen noemen het lust, maar ik ken haar werkelijke waarde
Warm gele zonneschijn houdt het midden tussen onderbuikgevoelens en hartelust
Groene zweem van kalmte rond mijn hart brengt vrede en rust
Blauwe woorden verkoelen de keel als waren ze van kristalhelderwater
Violet weten vormt de brug
tussen vroeger, nu en later
In het zilveren licht hoog boven mijn hoofd zie ik neer op jou en mij
Nu weet ik het antwoord op de vraag " wie ben jij?"
In jouw nabijheid voel ik me stralen als ware ik zelf een regenboog
Liefde vult mijn hart tot het overloopt
Het is teveel bijna, het zit me zo hoog
Ik voel jou lieve rainbow man
Ik voel je dag en nacht
Ik ken je van binnen en buiten
In jouw ogen zetelt je kracht
I love you!!!