Ik ben noch een Koning
noch een onderdaan
ik ben een mens met Konings bloed
en onderdanige manieren
Ik ben noch een Koning
noch een onderdaan
ik ben een lam in een troep van schapen
die alleen maar ademt om te overleven
in een wereld gevuld met gevaar
Ik ben noch een Koning
noch een onderdaan
ik ben een van de velen
die geeft aan de een
en neemt van de ander
Ik ben noch een Koning
noch een onderdaan
ik ben een mens
die alleen maar onderdanig is
aan het Koninkrijk van z'n eigen bestaan