Het toiletpapier is op
ojee, ojee!
En ik zit hier op 't toilet
met een accute aanval van diarree!
Het stroomt er uit
in 1001 straaltjes.
Een ideetje voor 1001 nacht
met hun magnifieke verhaaltjes.
Het toiletpapier is op
ojee, ojee!
En ik zit hier met de racekak
vastgeketend aan de plee.
Wat een wrede ironie
als je verdomd goed weet
dat mama pas laat thuis komt
en zus alwetend beneden zit,het sekreet.
Het toiletpapier is op
ojee, ojee.
Wat moet ik doen?
Ik zit vast op 't WC!
Een tragische dood
zo kun je het wel noemen.
De eerste persoon die papier brengt (al was het perkament)
ga ik lekker zoenen.
Het toiletpapier is op
ojee, ojee.
Wat een tragisch einde
de dood vinden op de plee.