~~~
Ik kijk door het raam naar buiten waar de herfst zijn kleuren aan de bomen schildert.
De wind waait de takken heen en weer en probeert de bomen voor de winter in slaap te wiegen.
Ik beeld me in dat jij straks in mijn armen ligt en ik je zachtjes heen en weer wiegel, zo kom je helemaal tot rust en maak je je klaar om zachtjes de slaap te vinden.
Lieveling, kom straks in mijn armen liggen, vertel me je dag en heel teder zal ik je strelen opdat je stilletjes in slaap zou vallen.
Dan dek ik je dan toe, geef je een zoentje en samen gaan we op dromenreis naar de andere kant van de nacht.
~~~