De boze stemmen weerklinken
door mijn hoofd
zelfs dikke muren
kunnen ze niet verbannen
Ik kijk toe
hoe de wolken voorbij trekken
en tracht figuren te ontdekken
hopende
dat de kleine wolkjes
niet in donder en bliksem veranderen
Tevergeefs
Laat ik maar gaan schuilen
straks, als alles voorbij is
zullen we wel weer doen alsof
er nooit een wolkje aan de hemel is geweest