Gevangen
Vier muren om me heen
Wanhopig
Ik voel me zo alleen
Vastgebonden
Geketend aan de muur
Uitzichtloosheid
Een eindeloze duur
Langzaam stik ik
Zachtjes snik ik
Machteloosheid
Stille boosheid
Ik schreeuw, maar er is geen geluid
Ik ren, maar ik kom niet vooruit
Ik huil, maar tranen zijn er niet
Ik bloed, maar niemand die het ziet
Bevroren, zo kil
Lusteloos, geen wil
Stilte is al ik vraag
Rust mijn beschermlaag
Niet lang, dan dooft mijn vuur
Mijn gezicht van plamuur
Afgestompt zoals steen
Geen mensen om me heen
Hoelang kan ik verdragen?
Wie kan ik om hulp vragen?
Wie brengt zin in mijn leven?
Wie kan mij weer lust geven?
Gevangen
Vier muren om me heen
Wanhopig
Ik voel me zo alleen