Geliefden kijken elkaar met dezelfde wanhoop aan
zij zien de lijn tussen wat is en zal zijn
Op de droge straten slaan regendruppels plat
glanzen even in het licht van een lantaarn
gaslicht voor de laatste aardbeving
Diezelfde glinstering vind je in de ogen
van hen die verloren raakten in elkaar
terwijl de kat speelt met een bolletje
wollen draad waarin zij hopeloos
met zichzelf in de knoop en de war raakt