Oud en versleten
Verguisd en vergeten
ziet hij de film van zijn verleden,
van zijn leven van weleer...
Zich lavend aan de drank,
zich warmend aan een vuur,
overpeinst hij zijn leven,
dag na dag, uur na uur...
Zijn leven was mooi, zijn verdriet is ongekend
Van zijn mooie leven is hij weggerend
Hij wilde het grote avontuur, dat vond hij echter nooit
Nu wacht hij op zijn laatste uur, zijn leven is voltooid...