Ik moet sterk zijn
Voor mijn gezin en voor mijn lieve mooie prinsesje
Ik mag niet breken
Want ik ben haar mama
En een mama is niet zwak
Ik mag niet falen
Al doet het pijn dat de mensen
Die ooit dichtbij stonden
Zo ver weg zijn
Ookal zou ik soms zo graag mijn hart even uitstorten
Durven leven, durven doen
Verder lopen
En niet voor mezelf weg rennen zonder enkel fatsoen
Het verhaal van echte vrienden bestaan,
Maar waarom hebben ze mij dan laten vallen
Of laten staan?
Het niet geloven staat oog in oog met de pijn
Waarom konden die tijden niet anders zijn
Maar ik ben trots op mijn mannetje, Mijn lieve dochtertje
Gewoon mijn complete gezin
Dat is waar voor ik vecht
Alleen red ik het ook wel
Ik kijk vooruit
Mn neus in de wind
Want zoals het verleden mij veranderde
Zo erg kan de toekomst niet zijn
Want ik ga er wel voor zorgen dat mijn meisje
Niet hoeft te leven in verdriet of pijn