Een grijze waas, die een blauwe lucht tegenhoudt
Jouw reis is dwaas, zucht de regen koud
De vochtige aarde doet geen water bij de wijn
Het heeft geen waarde, je kunt maar beter later buiten zijn
Of gewoon het weer gewennen
Om een wereld, nat en grijs, beter te leren kennen