Iedereen denkt dat het goed gaat
Omdat ze lacht, plezier heeft
Haar leven is perfect
Ze heeft toch alles wat ze wil
Maar leegte vult haar lichaam nog steeds
Al haar dromen en beloftes lijken zo ver weg
Ze weet niet meer wat ze wil
Want nu ze dit heeft is ze toch niet gelukkig
Ook al dacht ze van wel
Het verschil tussen nep en echt
Lijkt tegenwoordig zo klein
Ze weet niet meer wat ze voelt
Maar als de tranen weer eens stromen
Weet ze vaak genoeg
Haar leven is een illusie
De gebeurtenissen een spel
Haar woorden een monoloog zonder betekenis
De lach slechts een kwestie van spieren aanspannen
Dagen verstrijken
Elke dag weer
Maar ze is leeg
En voelt niks meer
(2006)