ik ben zo bang dat ik
iedereen verlies
waar ik zo voor geknokt hebt om
graag gezien te worden
of waar ik zo voor gestreden
heb ,dat ik een plaatsje kreeg
ik hun leven
ik ben zo bang oh,zo
bang
dat de angst zo erg word
dat ik me terug trek
weg van alles
maar vooral van iedereen
want ik kan -door mijn verleden-
geen liefde ontvangen
en zo word het moeilijk
om te geloven in de goedheid
van de mens
of de liefde die iemand kan voelen /beleven.