Ik wil het missen niet meer voelen.
Ik kan de leegte niet meer aan.
Ik wil los zijn van de liefde,
je zo graag laten gaan.
waarom kan ik je niet vergeten?
en blijf je in m'n hartje staan?
zonder jou staat het leven stil,
vergeet ik steeds om door te gaan.