bij elkaar zijn is alles wat we wensen.
Zoveel dingen gemeen,
In alles komen wij overeen.
Samen kunnen wij de wereld aan,
Hell no.. ik laat je nooit meer gaan.
Ook al is het af en toe moeilijk en zwaar,
Lieverd, ik sta altijd voor je klaar.
Wij tweetjes is het enige wat telt,
Je weet ook dat ik nog steeds van je smelt.
Mijn liefde voor jou kent geen grenzen,
Jij bent echt het beste wat ik mij voor eeuwig kan wensen