Een milde regen op onze wegen
Door angst verblind, vind je de weg niet meer
Je struikelde, je viel, je deed ook anderen zeer
Een bodemloze put, kijkend naar omhoog
Denkend aan een ladder of een touw
Één vraag, één schreeuw, hoe moet dat met jou?
Er kwam een milde regen
Tranen, water, het was gestegen
Tot aan de lippen,
Toen droeg het jou
De zon verscheen,
Aan de hemel de regenboog
Je angst verdween,
Je kreeg weer nieuwe levensmoed
Je voelde weer…… nu komt alles goed
Een gevoel, heel blij
Er zijn mensen die houden van mij
Wat je ook deed, wat je ook doet
Zonder jou komt het niet goed
Woorden aan jouw angst geven
Dan begint het Leven