Onze voetstappen slecht verlicht door het halogeen licht,
van voorbij rijdende auto's.
Twee personen opgeslokt door de duisternis.
je kijkt me aan,ik voel de warmte van je handen
trotst kijk ik naar jouw lieve gezicht.
Ik weet waarom ik voor jouw ben gezwicht.
Je mooie ogen,je lange zwarte haar.
Dat is wat ik zie als ik naar je staar.
We lopen verder samen door de donkere nacht.
En weten dat het liefdespel thuis op ons wacht.