Zacht klinken de tonen, fluisterend de melodie
Kennen, onbekend, ongekend de harmonie
Geen schaamte, geen terughoudendheid
Wild en ongeremd
Teder op elkaar afgestemd
Fantasie wisselend met werkelijkheid
Een spel van plagen
Tot duelerend uitdagen
De sterren ontmoeten elkaar
Niets is te gek, verbonden in gevaar
Mijn vingertoppen strelen jouw huid
Een zucht van verlangen wordt geuit
De leegte, het gemis alles vervaagt
Zacht klinkt het fluisteren van de wind
Snaren geroerd, niemand die vraagt
Vervuld van het gevoel te zijn bemind
Neem ik je in mijn armen
En draag je als een kind
Naar bed toe om je te verwarmen
Met grenzeloze liefde, liefkoos ik je vannacht
En fluister in je oor, je naam heel zacht
Heel lang, zo lang heb ik op jou gewacht
Ik wil je leren kennen, ik wil dat jij mij kent
Ik ben heel anders dan jij bent gewend