ver weg van hier..
wat een fijne gedachten..
alles even achterlaten even helemaal niks...
maar dat gaat niet ik kan mijn mannetje toch niet achter laten...
maar soms heel soms komt het gevoel weer terug naar boven
vluchten...
vluchten van alles
weg zijn van alles
maar ik kan het niet ik kan het niet achter me laten
kon het maar zo even die knop om zetten en gedachten op 0