daar waren geen geluiden, geen woorden of muziek
zelf niet een schuren van de morgen die
geruisloos de dag was binnengeslopen
er was alleen een golven van stilte
die troostvol haar arm om me heen sloeg
ik zei nog: waar of wanneer eindigt dit
want dit zal toch niet blijven duren
maar
er was niemand om te antwoorden