Van den hemel
Vanmorgen dacht ik dat Robin
toen ik twintig was, een jongen
van vijf met een lach zo groot
eerder dan ik verdwijnen kon
Clarissa zei dat er alleen nog tijd was
om te genieten van de kleine dingen
Er waren tranen in haar ogen en ik
kon haar door vast te houden, troosten