Horen, zien maar zwijgen
naar buiten kijk ik naar de blauwe lucht
ik zie het
langs mijn oren zoeft de wind
ik hoor het
Ze vragen wat ik hoor en zie
maar ik zwijg
Ze denken dat ik ze niet hoor
Ze denken dat ik ze niet zie
maar ik zwijg
ik weet meer dan ze denken
ik zie meer dan ze weten
maar ik zwijg