Mocht ik ooit van je verscheiden,
weet dan één ding lieve schat.
Jij en ik, wij waren beiden,
één, en nog veel meer dan dat.
Onze liefde snel gegroeid,als pampasgras.
Nooit zal echte liefde sterven,
Als zij zoals de onze was.
voor altijd, zal ik van je houden,
waarlangs jouw pad ook gaat.
een ding moet je goed onthouden,
dat je naam in m'n hartje staat.