Overweldigende emotie
Slechts een half uur hebben we gesproken
Toch blijf je de hele week door mijn hoofd spoken
Gevoelens die ooit zo diep zaten
Elkaar gekwetst en gehaten
Geliefd en verloren
Gekoesterd en bekoren
Hoe kan iemand na elf jaar
Zoiets teweeg brengen in emotie
Elf jaar lang geen bericht
Geen app of mail, totaal geen notie
Onverwachts contact
En direct is er een lijn
Ik kan je direct weer voelen
Je liefde, je pijn
Hoe kan iemand een ander zo raken
Zo'n groot deel van een hart uitmaken?
Zoveel teweegbrengen met enkele zinnen
Een onbedwingbare drang tot liefhebben en beminnen
Ook al weet je dat het niet mag, niet kan
Je leid een ander leven, volgt een ander plan
Hoe laat je los, hoe laat je gaan
Hoe kies je voor je huidige leven
Als dit de persoon is
Waar je altijd om bent blijven geven.....