Bakkende braadworsten in het hete vet,
niets geen brandende liefde, of waterballet.
Zal altijd aan je denken,
al mijn liefde aan je schenken.
Ik ben zo gelukkig als geen een,
roze varkens in het veen.
Omnivoren ik sla jullie met kussens om de oren,
zie ze dartelen in de wei,
oh,wat zijn wij heden blij.
Parelsnoeren,even lekker boeren dat lucht op,
de wereld staat al op z'n kop,
muizenissen,krokodillen,
is het niet om te gillen,
rode nagels en maar lonken,
ja, wij zijn heel diep gezonken.
Paranoide,
ik hou wel van die lieden,
luizebossen ,laat je niet verleiden,
ik kom jullie niet bevrijden,
wees alert en laat ze jullie smaken,
want ik was braadworsten voor jullie aan het maken.