Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Tranen van geluk
Het koesteren is voorbij
mijn tranen van geluk zijn op.
Om altijd bij jou te zijn
is een ondertekende bladzijde.
Een handtekening als een punt
de uitroepteken duidt het plezier
jouw lach tekent mijn vraagteken
dat geluk wat jij kon verleidde.
Tranen zijn er alleen voor jou
zij vloeien droog over mijn wang
mijn poriƫn zijn als een spons
zij absorberen het verborgen voorval.
Tranen zijn er voldoende
om een beekje te laten stromen
de herinnering overstroomt
als een bulderende waterval.
Reacties op dit gedicht
Alexander41 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Markemans
:
Zaterdag, december 13, 2014 20:11
omg
Over dit gedicht
Auteur:
Alexander41
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
13 december 2014
Thema's:
[Liefde]
[Scheiding]
[Gemis]