Wijs me allerliefste, mijn weg
In het blauwe van je ogen
Waarin ik verloren zwom...
Drijvend
naar een groot vermogen
Geen antwoord,
En geen vraag waarom
Dit is waar de liefde leeft
Waar m'n hartslag naar de jouwe reikt
Geluk een mens zolang naar streeft
Plots anders naar zijn dagen kijkt
Watertrappel, zo verloren
in de plek van veilig thuis..
Geborgen vrede, nieuw herboren
Waar ik mijn hart in 't jouwe huis