Vast werk, intern gerant, je brood verdienen.
4jaar later een partij verkiezen, geld verliezen.
De Block zagent over eetadviezen,
Medicaties die je kop doodvriezen.
Politiek stront, leugens, hen de macht verbieden.
Naar het Oosten, richting Duitse gasgebieden.
Dit volwaardig onbestaan, onderdaan.
Bart aan de macht? ze hadden hem beter doodgeslaan, afgestaan.
Onderdrukte haat, nooit weggegaan.
Verkrachting kerkelijk toegestaan, niks gedaan.
Dit is systeem is onwaardig, het doet je in je schoenen staan.