Het is alweer de vierde dag dat ik je mis
Gelukkig had ik vandaag veel afleiding op stage
druk druk druk
maar wel constant bezig
We zijn op de helft
Voor je het weet
Zie ik je weer
Je spookt constant door mijn hoofd
Ik denk aan de mooie herinneringen
Ik mis je
En ik hou van je xxxx