De wind neemt mijn paraplu tot zich met bruut geweld
Met twee delen sta ik in mijn hand
Daar staan wij samen buiten in weer en wind, in diep gesprek verwikkeld en door regen gekweld
Als twee drenkelingen aan land
Nog maar enkele uren daarvoor zat ik aan jouw zijde en aanschouwde stralend gouden sterren tegen een donkerblauwe achtergrond
Onze aura's die samen een tango deden die de hele voorstelling niet verflauwde
Een moment keek ik opzij waar ik jouw ogen vond
Ze vertelden mij van liefde, intense, waarachtige liefde
Jouw liefde maakt mij zo heel en gezond
Mapacho vemengd met agua de florida streelt mijn reukzin bij elke beweging die je maakt
Lieve mooie heerlijke man die mijn hart heeft
En mijn zielscode gekraakt
LOVE YOU!