Ik zeg vaarwel
Tegen de wereld die mij geen liefde, vrede en gezelligheid gaf
Nee, de wereld gaf mij onzekerheid, pijn tot lijden
Ik voel alsof ik voor een licht sta dat dooft
Langzaam verandert het in een duisternis
Ik sta vlak bij een afgrond
Nog een paar centimeters en ik ben weg
Mijn problemen zijn dan opgelost
Ik hoor de wind huilen
Langs mijn wang voel ik een koude vlaag
Ik denk goed na, nog een stap
En ik ben er van af
Al dat leiden en die vreselijke pijn
Niemand zal naar me omkijken
Want wie ben ik nou
Een meisje die staat bij een afgrond voor een belangrijke beslissing
Ik zie een felle licht uit de hemel
Mijn ogen prikken door die stralen
Ik zie engelen die iets roepen
Ze vertellen mij een gedicht
Dat erg op mij is gericht
Alweer voel ik een traan achter mijn oog
Dit is het betoverende licht waar oma het over had
Ze vertelde mij dat als ik niet meer wou
Naar haar toe zou moeten gaan
En ja ik zie haar daar staan
Zo vreedig en stilletjes
Daar in de duisterende vellen vlagen licht
Ik zie bloemen en mooie rivieren
Achter oma zie ik mijn engel
Mijn liefste vriendin
Ik eindig net zoals haar
Weg van die vreselijke wereld
Ik ben waardeloos denk ik bij mij zelf
ik zette die ene stap
En daar ging ik recht naar beneden
Ik zag glas helder water op me af komen
Ik hoorde mooie muziek
De engelen zongen vaarwel
Ik voelde steken in mijn rug
Ik gilde en schreeuwde het uit
Daar kwamen de 2 donkere grote vleugels
Ik vloog naar boven naar dat velle licht
Ik zei diep in mij zelf
Vaarwel