Dromen zullen weven
Elkaar geluk en liefde geven
Mondiaal opbouwen
Het wereldse vertrouwen
Spelende bezinning
Tedere beminning
Goeddunkende vrijheid
Het leven in blijheid
Twinkelende geluiden
Knipoogjes die op samenhang duiden
Weven van hart romantiek
Bespeel je zielsmuziek
Innerlijk lachen en laat maar los
De zon is je wereld en geniet van het bos
Twinkelende bellen die je kerst vergezellen
Voor deze wereld wil je een heleboel liefde bestellen