Emoties,
soms een lach,
soms een traan.
Maar altijd persoonlijk.
Ineens vanuit niks beginnen met lachen.
Zomaar beginnen met huilen.
ensen vinden dit raar of misschien wel dom.
Maar emoties horen bij een persoon.
Emoties horen bij het leven.
Laat de emoties los in je leven.
Zonder emoties geen leven