Gewetensspiegel
Leugens klinken
laten zich niet smoren
door m'n bloedend hart,
die echo laat horen
Kan je geweten
zichzelf nog bekijken
recht in de ogen
laat de spiegel bezwijken
Steeds houd ik een nieuwe voor
Je wilt er niet van leren
dendert over gevoelens heen
Tij niet kunnen keren
M'n bloedend hart echoed
dat ik je op moet geven
tranen vloeien bij de keus
zonder jou verder te leven...