2014 -2015
Het jaar dat ik achter me laat
was moeilijk en heel zwaar
en zeker als je er grotendeels alleen voor staat
In het jaar zaten wat goede dagen
en er zaten ook zeer slechte dagen tussen
geknokt, los gelaten, gehuild en gelachen
de slechte dagen zullen hopelijk langzaam vervagen
Ik heb gezien wat ik gezien hebt
gevoelt wat ik gevoelt hebt
ik weet, ben kei hard neer gemept
Ik weet wie ik ben en dat staat vast
vast staat ook waar ik vandaan kom
de weg van de toekomst zie ik nu even niet
en ook niet wie of wat er in dat plaatje past
Hoe wie en of wat me op deze weg zal vergezellen
ach dat zie ik dan wel weer maar één ding weet ik zeker
met sommige dingen heb ik het nu echt wel gehad
Voor mij komt er nu
een Nieuwe dag
een Nieuwe maand
een Nieuw Jaar
een Nieuw maar ander begin
Iedereen een Veilig en Fijne Jaarwisseling