Fantast
Ik ben een fantast
Met veel contrast.
Mijn ideeën
doen anderen geeuwen.
Morgen beter
De moppen die ik vertel
worden voor anderen een hel
ze zouden moeten lachen
maar hun ogen bloedden.
Morgen beter
De fantast in mij zoekt het goede
het gerichte tot in het hart.
Het splijt en valt uiteen
als een afbrokkelende steen.
Vandaag Beter
Ik ben de fantast zonder last.
De ogen lachen en geven zoete tranen
Het hart klopt opwindend
en vergeet verdriet.
Nu is het beter
Zo moet het blijven
Kleuren die vreugde geven,
de glimlach die blijft kleven.
Mijn woorden worden weer begrepen.
Claire Vanfleteren ©