Mooi mens
Mooi mens, wie zou je zijn zonder pijn, zonder verdriet?
Zou je weer dansen in de regen alsof er niemand is die ziet?
Mooi mens, wie zou je zijn zonder angst, zonder nood?
Zou je weer fier rechtop staan, geen tegenslag te groot?
Mooi mens, wie zou je zijn zonder zorgen, zonder gemis?
Zou je weer stralen met een glans die nooit gebroken is?
Mooi mens, hoe zou het zijn,
om weer te leven zonder pijn?
Om weer lief te hebben en te kussen,
om weer te troosten en te sussen?
Om weer te rennen en te springen?
Om weer… om weer al die gekke dingen?
Mooi mens… hoe zou het zijn...
als weer je ziel je toe zou zingen?