Ik kijk je aan ik daag je uit
Jij lacht me toe komt dichterbij
Ik noem je zwak en geef niet mee
Je duwt me om ik stribbel tegen
Jij zet me vast ik zie je ogen
Niemand hier alleen wij twee
Ik laat het toe ben te bedreven
Oh ik zou alles, alles geven
Jij hier bij mij en ik bij jou
Kijk je weer aan
Jij bent alles wat ik hebben wou
Rol me om en realiseer
‘t was slechts een droom
Alweer