Grijs, de hele wereld is grijs.
Er zijn overal grijze dingen,
Ik zie een grijze vrouw
grijze woorden zingen.
En de grijze wint,
waait door mijn wapperende grijze haren.
Maar weetje alles laat mij koud
de straten zijn al oud.
En daarachter,
schijnt de rood oranje zon.
Anna Demi Prospher Asero