Zwijmellicht
Walmende natuur
Zwijmel, als je ver van je af tuurt
Bossferen op hart en geest gericht
Het innerlijk is voor droombeelden gezwicht
Goud voelen in je ziel
Weemoed in droom fantasieën
Harpen van licht, het bos overviel
Loomheid met aroma van natuurlijke energieën
Zwijmellicht
Het straalt in je aangezicht
Verademing van zuivere schoonheid
Je voelt dat het je leven verblijdt
Dromen van natuurbeleving
Voldaan in zingeving
Natuurmomenten om nooit te vergeten
Alsof het moment kwam van buitenaardse planeten
Roel van Ekeris©