iedere avond samen douchen , verzorg je mij
en kleed je mij aan
borstel je mijn haren teder en helpt mij om weer
op te staan , breng je mij naar de traplift om weer naar
beneden te kunnen gaan
iedere dag als je weer bij mij bent is voor mij een kostbaar moment
het mooiste zou zijn als je iedere dag bij mij zou kunnen zijn om voor elkaar te kunnen zorgen
wie weet ooit niet vandaag en ook niet morgen
wel weet ik dat we er onvoorwaardelijk voor elkaar zijn
delen we liefde,passie,pijn en delen we humor allebei
want ja zo zijn wij