Het was precies als de dag van gisteren,
dat ik zeverde omdat ik op dat moment
niets beters te doen had...
In werkelijkheid was het vandaag,
tevens kwam ik tot de conclusie
dat ik mij door deze tekst te schrijven,
raar gedraag.
Geschreven door: Bavo Plaetsier