je vergooit het leven
je maakt het kapot
veeg je tranen weg met een vod
je leeft als een vergetenloze zot
in jouw leven leeft er geen god
je gaat weer een aanslag verzinnen
maar je vergeet hoe je god voor u kan winnen
morgen in het nieuws of in het verslag
je vraagt aan de duivel of het mag
nee hoor het is niet een god die voor je antwoord
je bent ziek en gestoord
je antwoorden worden niet door god gehoord
in hetgeen wat je doet
is voor geen enkel mens goed
je bent het verkeerde gespuis
dat niet hoort in gods huis
waar je verkeerd wordt toegelicht
alleen als je met andere kunt samenleven
word je leven verlicht
en kan je jezelf een kans geven
laat je slechte kant niet zien
of van je goedheid roven
leer hoe je van goede dingen terug kunt geloven