Je suis
Frankrijk in rep en roer
de stad van De L'Amour
op zijn grondvesten aan het beven
niet zeker van ieders leven
angsten in ogen te lezen
om voor een enkeling te vrezen
waar en wanneer is de volgende slag
het is een zwartgeblakerde dag
En weer is er een gijzeling aan de gang
een hele bevolking is verschrikkelijk bang
Je Suis Charlie, wereldwijd
we mogen niet verliezen, deze strijd
Lia
x