Geloof me maar
we blijven schrijven
onze pen, ons potlood zal gebruikt worden
misstanden aan de kaak gesteld
liefde vanuit ons hart zal getuigen
nee monddood zijn we niet gemaakt
we staan niet toe
dat angstzaaiers en terroristen
hun zin krijgen
geen enkele profeet zal hier
de wet voorschrijven
kerk en staat gescheiden
tolerantie voor de gelovige mens
geen enkele idioot laten we hier de baas spelen
strijdbaar met pen en papier, met onze stem
we hebben recht van spreken
de burgermeester van Rotterdam citerend
" heb je het hier niet naar je zin, zoek je heil en geluk elders"
Je suis Charlie