elke dag denk ik in stilte eventjes aan jou
was je nog maar hier
mis onze gesprekjes en wat hadden we samen
vaak veel plezier
de kinderen missen je oma en harry zal je ook nooit vergeten
maar vanaf een plek daarboven waarvan ik geloof dat je naar ons kunt kijken zul je dat wel weten
zulke mooie herrinneringen heb je ons gegeven
we koesteren deze voor de rest van ons leven
soms kom je in mijn dromen bij mij vaak
op momenten dat ik je heel graag wil zien
alsof je mijn wens met een droom beantwoord
misschien?
er is meer tussen hemel en aarde ik hoor
het mensen weleens zeggen
en zoveel dingen zijn voelbaar maar niet uit te leggen