Toen ik je voor de eerste keer zag
keken we in elkaars ogen
dat was het mooiste moment van de dag
daarin heb ik nooit gelogen
Nu zijn we al enkele jaren samen
we houden enorm van elkaar
dat kan iedereen die ons kent bevestigen
dat weet ik zeker, echt waar!
Ik kijk nog dagelijks in je mooie ogen
een lach verschijnt op jou gezicht
je bent de mooiste en liefste jongen ooit
ons geluk is op elkaar gericht
Lieve schat, straks zullen we kinderen krijgen
daar wachten we al zolang naar
dat gaan we na vandaag niet meer verzwijgen
straks zegt iedereen, “ze zijn daar”
Je ogen doen mij stralen
elke dag zweef ik van geluk
jij komt mij steeds van het werk halen
onze liefde kan nooit meer stuk