Verre kusten
vormen geen vastigheid
als het zand
onder je voeten wegspoeld
Dromen,
waarom zou ik dromen
als de realiteit zo nabij is
Net zoals een zalm
die naar zijn oorsprong terug zwemt
om daar uiteindelijk te sterven
zal ons leven ook sterven
Want wat vandaag duidelijk aanwezig is
behoort morgen tot het verleden