Eindeloos geloof vol vertrouwen...
Bood ik jou mijn hart om van te houden
Ik reikte mijn hand...
Uit liefde met volle verstand...
Een gevoel vol goed...
Jij waar ik alles over heb en doet.
Elke keer wijs jij me af
Nu hou ik jou een spiegel voor
En noem je laf...
Elkaar beloofd een nieuwe weg in te slaan.
Het einde lijkt dichterbij
En die nieuwe weg verder dan ooit bij ons vandaan.
Enige wat ik jou vroeg is kans om van mij te houden.
Een hart teleurgesteld
Een opdonder in mijn vertrouwen.
Je had keus , Je kon ervoor gaan en voor ons kiezen.
Op moment ben jij mijn alleen aan het verliezen.